OB-træner efter nyt nederlag: Vi skal forvente modgang

OB er med fire nederlag i træk inde i en forfærdelig stime, hvor tingene går imod den fynske klub.

OB tabte søndag sin fjerde kamp i træk i Alka Superligaen, da FC Midtjylland vandt 1-0 i Odense. Selv om OB var godt med, særligt i kampens første halvleg, så blev det ikke til mål trods gode forsøg.

- Vi blev en anelse uorganiserede i starten af anden halvleg, og det var vel også deres bedste periode. De sidste 20-25 minutter blev rodede, og da scorede de. Men altså, de fik scoret, og det gjorde vi ikke, siger OB-træner Kent Nielsen.

OB-holdet er inde i en stime af dårlige resultater, der har placeret klubben på Alka Superligaens 11.-plads.

- Vi er i en periode, hvor vi skal forvente, at ting går os imod. Det vil sige, at vi skal optimere enhver detalje, for der er ikke noget, der kommer af sig selv i øjeblikket.

- Det er os selv, som skal redde det her igennem, og det sker ved hårdt arbejde, pointerer Kent Nielsen.

OB-målmand Sten Grytebust blev valgt som kampens bedste spiller af holdets fans, og stod igen en god kamp i en OB-defensiv, der har været højdepunktet på OB's hold i de seneste runder.

- Vores defensiv har set fin ud, hvor både kampen mod FCK og kampen i dag snildt kunne have endt 0-0. Det er indiskutabelt, at i den kreative og offensive del, der har vi slet ikke ramt det niveau, som vi selv havde forventet af os, siger OB-træneren.

Det fjerde nederlag på stribe efterlader en skuffet OB-trup, men samtidig mener Kent Nielsen, at der er gode ting at tage med.

- Alle er skuffede. Men alt er jo ikke håbløst. Vi skal finde vores vej, for der er brugbare ting i vores spil, men vi skal have en klar erkendelse af, at der er ting, der skal forbedres, siger Kent Nielsen.

OB møder torsdag Sønderjyske, der søndag kravlede over OB i tabellen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst