OB-træner har ingen mirakelkur på måltørke

OB's cheftræner Kent Nielsen ærgrer sig over, at hans hold mod Brøndby igen gik fra banen uden mål og point.

Brøndby-OB i Superligaen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Brøndby-OB i Superligaen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

OB forlod for sjette kamp i træk banen med et nederlag, da holdet søndag tabte 0-3 til Brøndby i Alka Superligaen.

Cheftræner Kent Nielsen føler ellers, at OB var godt med på Brøndby Stadion.

- Brøndby kom bedst fra start og kom til nogle chancer, men så kom vi godt med og havde en kæmpe chance for at komme foran, siger Kent Nielsen.

- Kort før pausen havde vi en god følelse, men så lavede vi en stor fejl i vores bedste periode i kampen, og den var hård at komme sig over. Vi forsøgte at komme tilbage i anden halvleg, men Brøndby kontrollerede det godt.

Med søndagens resultat er OB oppe på fem kampe i træk uden at have scoret, og Kent Nielsen har svært ved at pege på, hvad der går galt.

- Vi er i en periode, hvor de små ting går os imod. Overordnet set må vi sige, at vi ikke var dygtige nok til at varetage de muligheder, vi fik mod Brøndby, men vi har vist, vi har kvaliteten til at lave mål, og derfor tror vi også på det.

- Der findes ingen mirakelkur på det her. Man tager ikke bare en blå pille, og så kører det. Vi skal blive ved med at arbejde med de små ting. Vi arbejder hårdt med det at få vendt det, siger Nielsen.

Sidste sæsons OB-topscorer Rasmus Festersen, som har scoret to mål i denne sæson, er også overbevist om, at bøtten snart vender for OB.

- Det er lidt det samme som i de andre kampe. Vi skaber store chancer, men lige nu har vi en offensiv sygdom, hvor selv de største chancer ikke går vores vej. Det er vores lod, og noget vi arbejder på, siger Festersen.

- Jeg synes ikke, vi er ramt på selvtilliden. Vi kommer til chancerne, men mangler marginalerne. Når man mangler selvtillid, kommer man normalt slet ikke frem til noget, men det gør vi. På et tidspunkt, så vender det.

OB har i denne sæson scoret ni mål i de første 11 superligakampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.