OB-træner: Vores bedste 90 minutter i sæsonen

OB-træner Troels Bech glædede sig over, at OB-holdet formåede at holde niveau over hele kampen mod AGF.

OB-træner: Vores bedste 90 minutter i sæsonen

OB var søndag i hopla mod AGF, der blev sendt hjem fra Tre-For Park med en 1-4-afklapsning.

Det var for en gang skyld et OB-mandskab, der formåede at holde niveau over samtlige 90 minutter. Derfor var træner Troels Bech også tilfreds med sit hold efter sejren over AGF.

- Det er den kamp, hvor jeg kan huske, at vi har spillet bedst over længst tid. Jeg kan sagtens komme i tanke om kampe, hvor vi har matchet vores niveau i dag, men ikke over så lang tid. Og det gjorde en væsentlig forskel, siger Troels Bech.

Ifølge OB-træneren var der to hovedårsager til, at OB formåede at overmatche AGF i stort set alle af spillets facetter.

- Det ene er, at vi vandt mange dueller og fik sat standarden for, hvor meget man skal løbe for at vinde. Og så gjorde de to mål tidligt i kampen også noget, siger han.

En af årsagerne til, at OB formåede at levere på et højt niveau i løbet af hele kampen, var ifølge Troels Bech, at OB ikke blev hæmmet af personlige fejl, der kostede mål.

- Vi har haft udfordringer med at holde kadencen, når der har været stød i undervognen. De slag, der kommer i alle kampe, skal vi blive bedre til at håndtere. Det er det, der har været stenen i skoen for os tidligere, siger han.

OB kravlede med sejren op på siden af AGF med 22 point. Troels Bechs tropper skal i sidste runde inden vinterpausen en tur til Farum Park for at stå over FC Nordsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.