Udland

Obama går en golfrunde med Tiger Woods

Præsident Barack Obama har for første gang spillet en runde golf med den 14-major vinder, Tiger Woods.

Obama går en golfrunde med Tiger Woods

USA's præsident Barack Obama har søndag spillet en runde golf med Tiger Woods. Dermed sætter præsidenten kronen på værket i forhold til sine "buddies" golfrunder med den længe ventede første kamp mod den 14-dobbelte major vinder.

Hvad, de to snakkede om undervejs på golfbanen i Florida, er ikke kommet frem. Det fremgår heller ikke, hvem af de to, der vandt den indbyrdes dyst.

Obama har tilbragt en lang weekend på et luksusferiested i Florida, og lørdag blev han undervist af den legendariske træner Butch Harmon. Det skete, inden Obama skulle møde golfikonet og den tidligere verdensetter, Tiger Woods, i en runde søndag.

Talsmand for Det Hvide Hus, Josh Earnes, bekræfter duellen over for journalister. Han understreger, at Obama har spillet mod USA's handelsrepræsentant Ron Kirk, Texas-forretningsmanden Jim Crane, og USA's tidligere nummer et, Tiger Woods.

Magasinet Golf Worlds redaktør, Tim Rosaforte, der er den første, der har skrevet om kampen, fortæller Golf Channel, at Woods kom ud af en bunker med en birdie på første hul, selv om han aldrig tidligere havde set banen i Florida.

Forretningsmanden Crane, der ejer The Floridian og baseballholdet Houston Astros, er ifølge Tim Rosaforte vært for Obama i weekenden.

Woods har tidligere besøgt præsidenten i Det Hvide Hus i 2009.

Men Obama, der er den første afroamerikanske præsident, og Woods, der er søn af en thailandsk mor og en amerikansk far, som er den første af afroamerikansk herkomst, der har vundet the Masters, har aldrig tidligere spillet golf sammen før denne søndag.

Obama er tidligere blevet spurgt om Tiger Woods sexskandale i 2010. En skandale, der har sat den tidligere verdensetters karriere på vågeblus.

- Jeg tror, at Tiger har erkendt, at han har forrådt sin familie, og at det er en personlig sag, som han selv må klare sig ud af. Jeg er sikker på, at han fortsat er en fantastisk golfspiller, sagde Obama i et interview med Fox News.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.