Odense og København får hård modstand i første CL-kampe

København møder franske Brest, mens Odense møder Buducnost ude i holdenes første Champions League-kampe.

Det bliver Kathrine Heindahls første optræden i Champions League, når hendes hold, Odense Håndbold, lørdag tager hul på turneringen. Foto: Liselotte Sabroe/arkiv/Ritzau Scanpix

Det bliver Kathrine Heindahls første optræden i Champions League, når hendes hold, Odense Håndbold, lørdag tager hul på turneringen. Foto: Liselotte Sabroe/arkiv/Ritzau Scanpix

Lørdag venter der hård modstand for både København Håndbold og Odense Håndbold, når klubberne tager hul på denne sæsons Champions League.

Københavns tager imod Brest Bretagne fra Frankrig, og det er lige nu et af verdens bedste hold, mener København Håndbolds træner, Claus Mogensen.

- Vi møder det mest formstærke hold i Europa, så det bliver en kæmpe mundfuld.

- Vi forbereder os, som vi plejer, og ser, om der ikke er nogle måder, vi kan drille dem på, siger han.

Hans mål er, at holdet skal videre fra gruppen, hvor også svenske Sävehof og russiske Rostov-Don venter.

Odense Håndbold kommer på en mindst lige så hård opgave som københavnerne, når holdet møder Buducnost på den montenegrinske udebane i den første kamp i den fornemme turnering.

Det er en hård modstander, der gerne vil gå til stålet, siger Odense-spiller Kathrine Heindahl.

- Det bliver spændende og kæmpestort for os, og så håber jeg, at vi kan stå imod det pres, det vil være at spille Champions League.

Det bliver stregspillerens første optræden i Champions League.

Foruden Buducnost skal Odense møde norske Larvik og franske Metz i gruppespillet.

De forsvarende Champions League-mestre fra ungarske Györ skal også i kamp lørdag, og det glæder holdets danske spiller, Anne Mette Hansen, sig til.

- Det bliver mega fedt. Nu fik jeg ikke lov at starte sidste år med holdet i Champions League (på grund af en knæskade, red.), så det bliver godt at komme til at træne lidt mindre og bare spille en masse kampe. Det bliver fantastisk, siger bagspilleren.

Györ skal møde Krim Ljubljana i den første kamp.

Kampen mellem København og Best bliver fløjtet i gang klokken 13.45, mens kampen mellem Odense og Buducnost starter klokken 19.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.