Øgendahl gæster Hobro Filmteater

To af hovedkræfterne bag ”Alle for to” er på turne for at promovere filmen

Mick Øgendahl har begået en ny film og kommer i dag forbi Hobro Filmteater for at præsentere den. Sådan så det ud, da han var i Hobro i forbindelse med ”Alle for én”. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Mick Øgendahl har begået en ny film og kommer i dag forbi Hobro Filmteater for at præsentere den. Sådan så det ud, da han var i Hobro i forbindelse med ”Alle for én”. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HOBRO:Ganske som tilfældet var med filmen ”Alle for én”, bliver der i Hobro mulighed for et smugkig på opfølgeren ”Alle for to”.

Den har egentlig først Danmarkspremiere 31. januar, men i dag (mandag) kan Hobros biografgængere altså se den ved en forpremiere, og også denne gang er to af hovedkræfterne til stede, nemlig Mick Øgendahl (manuskriptforfatter og skuespiller) og instruktør Rasmus Heide.

Fra kl. 17.15-17.30 optræder de to, hvorefter der blændes op for forpremiere på filmen, og går det lige som første gang i 2009, bliver der noget at grine ad bøde før og under filmen.

Der er også mulighed for at få sig en autograf eller et billede til at lægge op på Facebook.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.