Halkær

Økologerne fester i Halkær Den traditionelle musikfestival afvikles for 22. gang og får i år en politisk blåstempling fra øverste sted

Der er masser af dansk og udenlandsk folkemusik på programmet på årets Halkær Festival - blandt andre Buda Folkband fra Ungarn.

Der er masser af dansk og udenlandsk folkemusik på programmet på årets Halkær Festival - blandt andre Buda Folkband fra Ungarn.

HALKÆR:Danmarks eneste økologiske musikfestival er hjemmehørende i Halkær og finder sted 5.-7. juni.

Det er 22. gang, der er festival i og omkring kroen i den lille by med den flotte natur syd for Nibe, og der er mulighed for at campere på området, deltage i en whiskysmagning og en danseworkshop eller en markvandring, hvor Ø-mærkets 25-års jubilæum markeres.

Borgmester kigger forbi

Musikalsk set byder årets program blandt andet på koncerter med Buda Folkband, Baltic Crossing og The Original Danish Polcalypso Orchestra fredag, mens der lørdag er Himmerland, Erik Hokkanen & Lumisudet og britiske Heart String Quartet på programmet. Fredagen falder sammen med grundlovsdag, og borgmester Thomas Kastrup-Larsen har meldt sin ankomst og holder grundlovstale.

Forandring med Ø-mærket

Halkær Kro er økologisk og har været det fra starten, og det har Halkær Festival dermed også været. Det kommer der ekstra fokus på i år, hvor Ø-mærket fejrer 25 år.

- Visionerne og holdningerne var mange dengang, og jeg synes, det er fantastisk at se, hvordan de har udviklet sig, og hvordan de undervejs har ændret det danske landbrugsland markant, siger Eskil Romme fra arrangørkredsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.