Ølpong - med vand - var det sjoveste

Hele Terndrup Skole har igen dystet på tværs af årgange i trimiaden

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TERNDRUP:Det er en snart 40-årig tradition, at samtlige elever på Terndrup Skole dyster på tværs af årgange ved den årlige trimiade.

Således også tirsdag, hvor der dog også var nye elementer.

For eksempel havde elevrådet foreslået at kåre den bedste af de i alt 13 poster, hvor holdene skulle konkurrere, og det blev det nye indslag med vandpong.

Det er ligesom den voksne drikkeleg ølpong, hvis nogle af læserne skulle være bekendt med den, men altså naturligvis med vand i krusene i dette tilfælde.

- Man fik fem point for at ramme et krus, og så skulle modstanderne drikke vandet. Ellers fik de to strafpoint. Det var det, som børnene syntes var sjovest, beretter lærer Mette Kappel.

Kåringen af årets bedste post var simpelt hen punkt et på dagsordenen ved den traditionsrige præmieoverrækkelse.

I år var der diplomer til Bulgarien, Spanien og Indien, som blev henholdsvis nummer et, to og tre.

- Men det var meget tæt. Der var kun tre point, der adskilte nummer et og to. Og de var jo ellers over 500 point, fortæller Mette Kappel.

Alle hold er opkaldt efter et land og består af elever fra 0. til 9. klasse. Hvert hold har en kaptajn, som er fra 8. eller 9. klasse.

- Det er en stor oplevelse at se børnene fra en helt anden vinkel denne dag, hvor der kommer andre kompetencer i spil. For eksempel var der netop i år et par store drenge fra vores specialklasse, som virkelig strålede som holdkaptajner, fortæller Mette Kappel, som selv underviser i specialklassen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.