Østerbølle vandt Landsbypris

Mændene i beboerforeningen i landsbyen fik pris

Mændene i bestyrelsen for borgerforeningen i Østerbølle vandt torsdag aften Lansbyprisen i Vesthimmerland for deres indsats i forbindelse med renoveringen af byens klubhus. Det er fra venstre Aksel Havmose, Johan Fruergaard, Jørgen Brunsborg og Kristian Jensen. Den femte og sidste prismodtager er Hans Poulsen, der ikke er med på billedet.Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Mændene i bestyrelsen for borgerforeningen i Østerbølle vandt torsdag aften Lansbyprisen i Vesthimmerland for deres indsats i forbindelse med renoveringen af byens klubhus. Det er fra venstre Aksel Havmose, Johan Fruergaard, Jørgen Brunsborg og Kristian Jensen. Den femte og sidste prismodtager er Hans Poulsen, der ikke er med på billedet.Foto: Lars Pauli Lars Pauli

ØSTERBØLLE/RANUM:Hårdt arbejde, stærkt sammenhold og masser af engagement...

Den cocktail var i aftes med til at sikre det mandlige islæt i bestyrelsen for Beboerforeningen for Østerbølle og Omegn årets landsbypris i Vesthimmerland.

Prisen blev overrakt de fem herrer - Johan Fruergaard, Jørgen Brunsborg, Kristian Jensen, Hans Poulsen og Aksel Havmose - ved Landsbyernes årsmøde, der blev afholdt i Guldhornssalen på det tidligere Ranum Seminarium. Seminariet er nu en del af Ranum Efterskole.

Landsbyprisen uddeles hvert år af kommunens Landsbyudvalg til en forening, der har gjort en stor forskel i lokalområdet.

Det var den kvindelige del af bestyrelsen i beboerforeningen i Østerbølle, Anette Karlsen og Katja Weihrauch, der havde indstillet de fem mænd til prisen, fordi mændene gennem de sidste to år har knoklet med at få byens gamle klubhus fra 1960erne up to date.

De fem har stået i spidsen for det praktiske arbejde i forbindelse med en gennemgribende forskønnelse og renovering af huset samt omgivelserne. De har blandt andet lavet køkken, fællessal og toiletter inde i klubhuset og etableret petanquebane, kloakering, fliser m.m. udenfor.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.