Østerssafari er populær

18 deltagere trodsede decemberkulden og tog på østerssafari

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Diana Holm

NYKØBING:Let krumme i ryggen, pakket ind i adskillige lag tøj med vaders yderst og med net og kurve i hænderne, står 18 deltagere i det kolde fjordvand med øjnene stift rettet mod bunden. De er alle taget på østerssafari hos Dansk Skaldyrcenter på Mors.

- Man bliver helt hypnotiseret af at gå og kigge efter østers. Det er nærmest terapi, siger Kirsten Vaarst fra Grindsted.

Foto:  Diana Holm

Foto: Diana Holm

Hun bookede turen i juli måned for hende, hendes mand og et vennepar fra Odense. De hørte om østerssafari på en sommerhustur i Løkken. Østerssafari er populært. Turene i efteråret var fuldt bookede, og der blev oprettet ekstra ture, så alle interesserede fik chancen for at komme på østersjagt i Limfjorden.

Inden afgang spørger Anita Hansen, biolog på Dansk Skaldyrcenter, om der er nogle lokale med. Det er der ikke.

Foto:  Diana Holm

Foto: Diana Holm

- Jeg ser heller ikke rigtig nogle, der går og samler på egen hånd, siger Anita Hansen, der har stået for alle østerssafariture i efteråret.

- Det er så hyggeligt, og så er jeg glad for at være med til at åbne folks øjne for skaldyr. Danmark er omgivet af vand, og det er gratis, sund mad, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.