ØV: VM glippede

Lokal favorit måtte nøjes med en andenplads i danmarksmesterskabet i Ice Cross Downhill

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den lokale favorit Raber Sadiq Ali, havde været meget seriøs med sin træning, men det var ikke nok. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Skuffelsen var tydelig hos den lokale favorit Raber Sadiq Ali, da han han kom over målstregen som nummer to i danmarksmesterskabet i ice cross downhill.


Sportsgrenen, der er en blanding mellem styrtløb og ishockey, går ganske enkelt ud på at gennemføre den udfordrende bane hurtigst. Populært sagt er det motorcross på skøjter. Selvom Raber Sadiq Ali fra Nørresundby har været i hård træning med personlig træner, måtte han se sig slået af Søren Jensen fra Herning. Efter en af de første forhindringer, hvor løberne skulle rundt om nogle tønder, kom Søren Jensen Foran og Raber Sadiq Ali kunne ikke indhente ham.

- Når man først har været nede at ligge, så er det virkelig svært at komme med igen. Men jeg forlader ikke den her hal, før jeg er blevet danmarksmester. Så må jeg bare i gang med at træne igen i morgen, sagde Raber Sadiq Ali efter dysten.

Søren Jensen går videre til verdensmesterskaberne, der bliver afgjort over fem runder. Første runde afholdes i Niagra Falss i Canada 1. december. Herefter går turen videre til USA, Rusland og Schweiz. Den endelige finale finder sted i Quebec, Canada 13. marts 2013.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.