Officielt: Bendtner er på plads i Juventus

Nicklas Bendtner klarede lægetjekket og skal det næste år tørne ud for de italienske mestre fra Juventus.

Officielt: Bendtner er på plads i Juventus

Så er det officielt.

Nicklas Bendtner har bestået lægetjekket og kan nu kalde sig for Juventus-spiller.

Den 24-årige angriber har skrevet under på en lejekontrakt, der binder ham til de italienske mestre frem til sommeren 2013.

Juventus skriver på sin hjemmeside, at den har en købsoption på danskeren.

- Jeg ønsker at opnå mit potentiale her og vise tilhængerne mit absolut bedste, da det endnu ikke er vist. Det er jeg sikker på, at jeg kan.

- Meget stolt og kan ikke vente med at tage striberne på. Jeg håber, vi får en fantastisk tid sammen, skriver Bendtner blandt andet på sin Twitter-profil og henviser til Juventus' legendariske spilletrøje med sorte og hvide striber.

Bendtner meldte allerede i maj 2011 ud, at han ville søge væk fra Arsenal, fordi han ikke fik spilletid nok.

Det blev i første omgang kun til en lejeaftale med Sunderland i sidste sæson, og da den udløb, var ingen af parterne interesserede i at fortsætte samarbejdet.

Siden da har danskeren været sat i forbindelse med et hav af klubber, men det blev altså først på transfervinduets allersidste dag, at tingene faldt på plads.

Angriberen kom til Arsenal i 2004, men slog aldrig til under manager Arsène Wenger. Foruden lejeaftalen i Sunderland - og altså den i Juventus - har Bendtner også være lånt ud til Birmingham City i sin Arsenal-karriere.

Bendtner skal i Juventus slås med flere klassespillere om pladserne i angrebet - blandt dem Sebastian Giovinco, Mirko Vucinic, Alessandro Matri og Fabio Quagliarella. Matri sluttede som Juventus-topscorer i mesterskabssæsonen med 10 mål i Serie A.

Skiftet til Torino-klubben betyder også, at Bendtner senere på året gæster Parken som gæst, da Juventus er i samme Champions League-gruppe som FC Nordsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.