Officielt: Jakob Poulsen får et år i Melbourne Victory

Melbourne-klub bekræftede sent søndag dansk tid, at Jakob Poulsen er hentet ind på en etårig kontrakt.

Med skiftet til Melbourne slutter Poulsens anden tørn i FC Midtjylland, som han vendte tilbage til i januar 2014 efter et ophold i Monaco.

Med skiftet til Melbourne slutter Poulsens anden tørn i FC Midtjylland, som han vendte tilbage til i januar 2014 efter et ophold i Monaco.

MELBOURNE:Rutinerede Jakob Poulsen skal tørne ud for australske Melbourne Victory FC på en etårig kontrakt.

Det bekræfter den australske klub sent søndag aften dansk tid på klubbens hjemmeside.

- Det er fantastisk for klubben at skrive under med en spiller med Poulsens erfaring. Det var vigtigt for os at hente en leder, som kan præstere under pres og sætte en standard for de øvrige spillere.

- Jakob er ikke kun en stærk leder. Han er også virkelig god teknisk, og han udgør en stor fare på dødbolde, siger Marco Kurz, der er træner i Melbourne Victory, blandt andet i meddelelsen.

Lørdag udsendte FC Midtjylland en pressemeddelelse, hvor det blev fortalt, at 36-årige Jakob Poulsen forlader midtjyderne til fordel for et eventyr sidst i karrieren.

Der blev dog ikke sat navn på klubben, men Ekstra Bladet erfarede, at der var tale om en klub i Melbourne.

Med skiftet til den sydlige halvkugle slutter Poulsens anden tørn i FC Midtjylland, som han vendte tilbage til i januar 2014 efter et ophold i Monaco.

Tidligere spillede han i klubben fra 2010 til 2012, og han er noteret for 286 kampe i alt.

Om Poulsens exit fra det midtjyske lød det lørdag fra FCM's direktør, Claus Steinlein, at "det er et kæmpe ikon, der forlader os".

- En meget stor spiller og et meget stort menneske. Jakob har haft enorm betydning for FC Midtjylland både på og uden for banen, og han bliver aldrig glemt, lød det i en pressemeddelelse.

Jakob Poulsen har med FC Midtjylland været med til at vinde det danske mesterskab to gange og pokalturneringen en enkelt gang.

Den nu forhenværende anfører har i al sin tid i Midtjylland været fast mand i startopstillingen, men i denne sæson har Poulsen været forvist til udskiftningsbænken.

Jakob Poulsen har desuden spillet 35 landskampe for Danmark.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.