Officielt: Lucas Andersen solgt til Ajax

AaBs stortalent solgt til de hollandske mestre

Lucas Andersen blev fredag sidst på eftermiddagen præsenteret i Ajax.

Lucas Andersen blev fredag sidst på eftermiddagen præsenteret i Ajax.

AALBORG: Så er det officielt. AaBs 17-årige stortalent Lucas Andersen skifter til Ajax Amsterdam.
- Selvom mange klubber i den seneste tid har vist stor interesse for Lucas, så ønskede vi som udgangspunkt ikke at sælge ham allerede nu, men Ajax er kommet med et tilfredsstillende tilbud, hvor den samlede økonomi endda forbedres væsentligt, såfremt Lucas udvikler sig i Ajax, som vi tror, han gør, siger AaB-direktør Lynge Jakobsen.
- Siden vi solgte Jesper Grønkjær har vi desuden haft et glimrende forhold til Ajax, og det har også været vigtigt for os, at Lucas kom til en klub, hvor han vil kunne fortsætte sin imponerende udvikling. Salget af Lucas er en understregning af AaB’s dygtige talentarbejde og unikke samarbejde med adskillige nordjyske klubber, og der er mange gode grunde til at være stolte i dag, ligesom vi naturligvis ønsker Lucas al mulig held og lykke i Holland, tilføjer han.
For Lucas Andersen, der kom til AaB fra Aalborg Freja som ti-årig, er der tale om et drømmescenarie:
- Ajax er en ønskeklub at komme til for en ung spiller, så det er klart, at det her er en fantastisk mulighed for mig. Omvendt er jeg også lidt trist over at forlade AaB. Det er gået utroligt stærkt, siden jeg fik min drøm opfyldt om at debutere på AaB’s førstehold, og både holdkammerater og trænere har gjort det nemt for mig at falde til i truppen, siger Lucas Andersen, der også ønsker at sende en særlig tak til AaB’s supportere:
- Jeg har jo kunnet mærke fra første dag, at fansene kunne lide mig, og deres enorme opbakning har hjulpet både mig og holdkammeraterne til at få en endnu større selvtillid, og det har været fedt, konstaterer Lucas Andersen.
Lucas Andersen opnåede 41 officielle kampe og tre scoringer for AaB’s bedste mandskab.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.