Officielt: Ove P. skal redde Hobro

Den erfarne Ove Pedersen starter som cheftræner i Hobro fra dags dato

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Det bliver den erfarne træner Ove Pedersen, som tager over for konstituerede cheftræner Lars Justesen i Hobro IK. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Ove Pedersen er købt fri af sin kontrakt i 1. divisionsklubben FC Fredericia, som egentlig gik til sommeren 2016. Dermed starter han i Hobro med øjeblikkelig virkning.

- Det er et kæmpe skridt opad for klubben, at vi har sikret os en trænerkapacitet som Ove Pedersen, der både er rutineret og visionær. Ove skal bygge på i klubben, og han bliver en vigtig brik i bestræbelserne på at fortsætte den rivende udvikling som klubben har været inde i gennem de senere år, siger sportschef Jens Hammer i en pressemeddelelse.

En klar vision

Ove Pedersen har kontrakt frem til sommeren 2017. Træneren er i Hobro i dag for at hilse på sit nye mandskab.

- Det tiltaler mig, at der i Hobro IK ligger en klar vision og handlingsplan. Det handler ikke kun om brandslukning, selvom resultaterne i første fase er det vigtigste. Det er stort set ikke den situation, at jeg ikke har været igennem som træner, og første del af opgaven minder meget om en opgave, som jeg har prøvet før, siger Ove Pedersen.

Ove Pedersen har stået i spidsen for en lang række danske klubber og har adskillige sæsoner i Superligaen bag sig. Så sent som i sidste sæson stod han i spidsen for OB, hvor nedrykningen truede, da han tiltrådte. Den 61-årige træner forlod OB efter at have sikret klubbens overlevelse i bedste række.

Nogenlunde samme situation står Ove Pedersen altså i nu, hvor Hobro ligger på en sidsteplads i Alka Superligaen. Med seks point op til nedrykningsstregen har han sit for frem mod sommeren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.