Officielt: Saxo Bank henter Nicolas Roche

Det bedste danske cykelhold Saxo Bank-Tinkoff Bank har skrevet en toårig kontrakt med Nicolas Roche

Efter otte år på franske cykelhold skifter den 28-årige cykelrytter Nicolas Roche til det danske hold Saxo Bank-Tinkoff Bank. Det oplyser holdet på sin hjemmeside.
Roche skal på holdet forbedre sin egen enkeltstart, men også fungere som hjælperytter for stjernerytteren Alberto Contador.
- Jeg er sikker på, at Nicolas bliver en vigtig rytter for holdet, både når det handler om at hjælpe Alberto til sejr i en Grand Tour og til at lave resultater på egen hånd, siger holdejer Bjarne Riis.
Roche var kaptajn på sit Ag2r-mandskab i årets Tour de France, hvor han endte som nummer 12. To placeringer bedre end danske Chris Anker Sørensen.
Nicolas Roche afslørede selv sit skifte til det danske hold tidligere onsdag i sin klumme i avisen Irish Independent. Og her fortalte han om, hvor spændt han er på skiftet.
- De få minutter, vi brugte på at snakke om mulighederne for, jeg kunne blive en del af holdet, gav mig næsten gåsehud, skrev Roche.
Og til Saxo Bank-Tinkoff Banks hjemmeside uddyber han.
- Bjarne Riis har formet nogle af de bedste ryttere i verden, og jeg er overbevist om, at hans hold kan hjælpe mig med at tage endnu et skridt opad og levere nogle resultater.
- Samtidig bliver det en ny og spændende udfordring for mig, at jeg også får en nøglerolle som hjælperytter, siger Nicolas Roche./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden