Oh Land fejrer sig selv i hjemmefutter

Den danske sangerinde Oh Land tager sig en velfortjent slapper, efter at have arbejdet hårdt på sit nye album, der udkommer mandag.

"Earth sick" (jordsyg) er titlen på den danske sangerinde Oh Lands nye plade.

Titlen, der refererer til den utilpashed, man kan opleve, når man for eksempel bliver søsyg af at sejle eller luftsyg af at flyve, kunne også meget vel beskrive den tilstand, sangerinden selv ser ud til at befinde sig i for tiden.

Søndag postede Oh Land et billede af sig selv på det sociale medie Instagram, hvor hun ser både træt og lettet ud, mens hun iført plyssede hjemmefutter strækker armene over hovedet og fødderne ud foran sig.

- I morgen udkommer mit album Earth Sick, skriver sangerinden til billedet efterfulgt af udbruddet: "Aaaarrrrggggjjjhhh!!!!!!".

Albummet, som udkommer på Oh Lands eget produktionsselskab, er finansieret ved hjælp af sangerindens egne fans i samarbejde med internetplatformen "Pledge Music".

Konceptet er ganske enkelt, at fans forudbestiller et kommende album, hvorved de får titlen "pledger". Oh Land belønner til gengæld sine donatorer med eksklusiv info om det kommende album, smuglytninger og nyheder om sig selv.

- Og det bedste af det hele er, at jeg vil donere en del af overskuddet til Greenpeace' kampagne for at redde Antarktis, skriver Oh Land på sin såkaldte Pledge Music-side.

Se billedet af Oh Land i hjemmefutter i sit studie her: http://instagram.com/p/vLpQjQyKvi/?modal=true

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst