OK tanken bliver til Lavpris Benzin

Poul Sørensen, Svankjær, har købt Dagli’Brugsen i Snedsted

Coop Danmarks ejendom i Snedsted er købt af Poul Sørensen i Svankjær. Foto: Ole Iversen

Coop Danmarks ejendom i Snedsted er købt af Poul Sørensen i Svankjær. Foto: Ole Iversen

SNEDSTED:Dagli’Brugsens butikslokaler i Snedsted vil relativt hurtigt igen komme til at rumme en eller anden form for forretning.

Det fortæller Poul Sørensen, Svankjær, som har købt bygningerne af Coop Danmark.

Med i handlen følger tankstationen OK, som også under Poul Sørensens ejerskab vil være funktionsduelig, dog som en del af hans eget benzinselskab Lavpris Benzin.

Benzinselskabet er allerede til stede i Snedsted på Hovedgaden med blandt andet vaskehal.

Imidlertid vil Poul Sørensen omdanne OK tanken til en Lavpris Benzin, selv om han allerede er til stede i forvejen. Det kræver investeringer i blandt andet nye pumper.

- Vi har naturligvis en tro på, at begge tankstationer kan køre og give overskud, siger han, der inden for de seneste dage er blevet kontaktet af Snedsted Idrætsforening for at høre, om Lavpris Benzin kunne tænke sig at donere penge til idrætsforeningen.

Poul Sørensen fortæller, at han så absolut er positivt indstillet overfor idrætsforeningens henvendelse.

- Jeg har tidligere støttet lokale idrætsforeninger, og blandt andet har Koldby Hørdum Idrætsforening modtaget 25.000 kr. i tilskud, fortæller han.

Butikken

Ejendommen har to lejligheder, og Poul Sørensen afviser ikke tanken om, at butikslokalet muligvis også kan ændres til lejligheder.

Men i første omgang arbejder han med at bruge lokalerne til deres oprindelige formål. Dog ikke til hverken dagligvarer eller kiosk.

Coop Danmarks salg af ejendommen til Poul Sørensen er sket med købmand Jens Andersen som mellemmand.

- Jeg blev kontaktet af Jens Andersen, fortæller Poul Sørensen, og for at give Poul Sørensen købsret til bygningen, har Jens Andersen sikret sig, at der ikke kommer en ny dagligvarebutik.

Henvendelse

Der er en levende interesse for lokalerne, og Poul Sørensen fortæller, at han inden for kort tid skal have et møde med en investor, som er interesseret i at leje lokalerne.

- Jeg kan på nuværende tidspunkt kun fortælle, at det ikke kommer i karambolage med aftalen om butikkens fremtidige drift, forklarer Poul Sørensen, der regner med, at butikslokalerne igen er i omdrejninger om en månedstid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.