AaB

Okore: En god kamp

Forsvarsspilleren var brølstærk i nederlag til tjekkerne

27
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Jesper Thomasen, ?AaB tabte onsdag testkampen mod Sparta Prag med 2-1.

FODBOLD:Jores Okore og AaB måtte afslutte træningslejren i Sydspanien med et nederlag til tjekkiske Sparta Prag, men nederlaget kom efter en god indsats, hvor AaB i store dele af kampen var klart bedst.

- Det er altid ærgerligt at tabe, men jeg synes, der var mange ting, vi gjorde rigtigt. De spillede på en anden måde end japanerne, som vi mødte forleden, og vi fik spillet godt rundt om deres pres, siger Jores Okore, der vandt mange dueller.

- Jeg føler generelt, at formen er rigtig god, så derfor var jeg også godt tilfreds med spillet derinde, siger han.

Kort inde i anden halvleg var han involveret i et sammenstød med holdkammeraten Kasper Pedersen, da de begge prøvede at redde en chance på stregen.

- Vi skulle bare forhindre det mål, og så kom vi til at støde sammen, og så var jeg åbenbart den største, lyder det med et lille grin fra forsvarsspilleren.

Han burde selv have bragt AaB på 2-1 i anden halvleg, da han fik en stor hovedstødschance på et hjørnespark fra Kasper Risgård.

- Ja, jeg skylder nok, men jeg gemmer mine mål, til de tæller noget i Superligaen, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.