Okore er tvivlsom til FA Cup-finalens generalprøve

Forsvarsspilleren Jores Okore har længe spillet, selv om han har knæproblemer. Måske spares han før cupfinale.

Jores Okore og Wayne Rooney, d4. april i år på Old Trafford. Foto: Jon Super/AP/POLFOTO/arkiv

Jores Okore og Wayne Rooney, d4. april i år på Old Trafford. Foto: Jon Super/AP/POLFOTO/arkiv

Når Aston Villa søndag tager imod Burnley i Premier League, er det tvivlsomt om den danske forsvarsspiller Jores Okore er med hos hjemmeholdet, der spiller sin sidste kamp inden FA Cup-finalen næste lørdag mod Arsenal.

Danskeren har gennem længere tid spillet med hos Aston Villa, selv om han har døjet med knæproblemer. Det siger manager Tim Sherwood til Aston Villas hjemmeside.

- Jores Okore har ikke trænet med hele ugen.

- Der er nogle store krigere på det her hold. Spillere, der har haft seriøse skader, men ikke seriøse nok til at holde dem fra banen.

- De har kæmpet sig gennem et hav af smerte. Her tænker jeg specielt på Jores Okore og Ron Vlaar. Det vil fans forvente, at de gør, men det kan du ikke forvente af alle spillere, siger Tim Sherwood.

Manageren understreger, at han ikke tager chancer i kampen mod Burnley, som reelt ikke betyder alverden for de to mandskaber i tabellen.

- Jeg kommer ikke til at spille med spillere, der er skadet, siger Sherwood.

I den forgangne uge blev Jores Okore ikke udtaget til A-landsholdets kampe mod Montenegro og Serbien, men Morten Olsen sagde efterfølgende, at Okore var blandt boblerne til den endelige udtagelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.