Okore: Vi har savnet heldet

Danskeren håber, at holdet kan vende bøtten

Jores Okore mener, at Aston Villa har haft marginalerne imod sig i bundkampen i Premier League. Arkivfoto: Ed Sykes/Scanpix

Jores Okore mener, at Aston Villa har haft marginalerne imod sig i bundkampen i Premier League. Arkivfoto: Ed Sykes/Scanpix

BIRMINGHAM:8 point for 19 kampe og en sidsteplads med 11 point op til redning. Situationen i bunden af Premier League er kritisk for Aston Villa.

Men billedet er lidt misvisende, mener holdets danske spiller, Jores Okore, efter 18 ligakampe på stribe uden sejr.

- Vi har været med i kampene og har præsteret virkelig godt, men vi har ikke haft heldet til at komme foran eller score sejrsmålet, siger Okore i et interview med den engelske avis Mirror.

Lørdag eftermiddag venter lidt af en skæbnekamp på udebane mod Sunderland, der ligger næstsidst i rækken med 12 point.

- For os handler det om at komme ud og vise, at det er en tilfældighed, at vi ligger i bunden og ikke har vundet længe. Vi vil vise, at vi er et Premier League-hold, og at vi kan vinde kampe.

- Vi har manglet en smule, men forhåbentlig kan vi komme i gang lørdag, hvis vi kan få en smule held vores vej, når vi har chancerne, siger midterforsvareren.

Han finder optimisme i præstationerne mod Newcastle og West Ham, der begge sluttede 1-1 henholdsvis 19. og 26. december.

- Særligt i anden halvleg mod Newcastle og West Ham viste vi fremragende spil, og kan vi vise mere af det, kan vi virkelig forbedre os, siger Okore.

Lørdagens bundopgør begynder klokken 16.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.