OL eller ej

Aftenens kamp mod Slovenien kan smadre de danske drømme

Danmark havde en del at juble over mod Ukraine. I aften er der skøbnekamp mod Slovenien i Vojens. Foto: Scanpix. <i>Scanpix Denmark</i>

Danmark havde en del at juble over mod Ukraine. I aften er der skøbnekamp mod Slovenien i Vojens. Foto: Scanpix. Scanpix Denmark

VOJENS:Danmark havde troet, at søndagens kamp mod Hviderusland skulle være udslagsgivende for den rød/hvide OL-skæbne. Men Sloveniens sejr over hviderusserne i går på 4-2 har vendt op og ned på den kalkule. Resultatet betyder nemlig, at Danmarks kamp søndag mod Hviderusland er inderligt ligegyldig, hvis danskerne taber til Slovenien i aften i Vojens. Så er slovenerne nemlig OL-klar.

- Det bliver en lille finale, som kan afgøre det hele, så det bliver endnu en udfordring.

- Men selvom deres sejr over Hviderusland nok er en overraskelse, så vidste vi på forhånd, at de havde gode spillere, for vi har mødt dem nogle gange. Så stor en overraskelse er det ikke for mig, at de vandt, siger Mads Bech Christensen fra Frederikshavn White Hawks om Slovenien.

Frederik Andersen, danskernes enorme mur mod Ukraine torsdag aften, har ganske Frederik Andersen-style ikke sat sig ind i, hvem man egentlig skal møde og hvorfor. Han stopper pucke, og det er han pokkers god til.

Derfor nøjes han med at sige, at han ser alle kampene ved OL-kvalen som fifty-fifty-kampe.

Danmark-Slovenien har puck-slip klokken 21 i aften i SE Arena i Vojens.

TV3 Sport transmitterer kampen direkte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.