OL-eventyr kan give mere spilletid til OB's Oliver Lund

Kent Nielsen er glad for Oliver Lunds indsats i dagens kamp og mener, at Viborg havde svært ved at styre ham.

Randers FC, Odense BK Foto: Scanpix/Henning Bagger

Randers FC, Odense BK Foto: Scanpix/Henning Bagger

Oliver Lund havde inden dagens opgør ikke været på banen for OB i denne sæson af Alka Superligaen.

Men med Mikkel Desler til OL har Oliver Lund fået kortere vej til startopstillingen, så lørdag startede den 25-årige forsvarer inde i 0-0-kampen mod Viborg, og det var med en præstation, som han selv var tilfreds med.

- Vi holdte nullet, og det er altid positivt. Jeg synes, at jeg kommer med flere gode ting frem i banen, selv om jeg lige mangler det sidste med nogle indlæg, der skal sidde bedre, siger han.

Lund var tæt på at komme i oplæggerens rolle, da han fra sin højreback fandt Thomas Mikkelsen i Viborg-feltet. OB-angriberen måtte dog se sit forsøg afværget.

- Jeg kunne godt ønske, at jeg havde fået en assist. Jeg synes, at jeg havde meget plads. Mohamed El Makrini og Jeppe Tverskov lagde nogle gode bolde ud til mig i dag, siger Oliver Lund.

Med Mikkel Desler til OL er det nu op til Oliver Lund at kæmpe sig til mere spilletid.

- Forhåbentligt kan det kaste mere spilletid af sig. Jeg synes, at Desler har gjort det fint, så jeg ved, det er svært. Men jeg går efter min chance, og jeg vil meget gerne spille, siger OB-backen.

OB-træner Kent Nielsen var også tilfreds med Oliver Lunds præstation.

- Det, der voldte Viborg størst problemer, var de lange skift til Oliver Lund. Han gjorde det fint, og kom i mange gode situationer. Det var ham, der kom med noget, som de havde svært ved at håndtere, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.