Sæby

OL på atletikstadion

Korte ben kæmpede i masser af sjove discipliner i Sæby

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Så gjalt det om at komme over stangen - til højdespring.Privatfoto.

SÆBY:Forleden mødtes børnehaverne fra den tidligere Sæby kommune til OL på atletikstadion.

Hver børnehave havde sørget for én aktivitet på pladsen, og børnene havde susende travlt med at komme rundt og afprøve det hele. Der var masse af sjove og spændende udfordringer - f.eks. støvlekast, højdespring med indlagte stunts, forhindringsbane, præcisionskast, væddeløb på løbecykel, hurtigløb på bane, hammerslag og kamp mod tykt elastikseletøj.

Nogle børn kastede sig ud i det hele, andre havde lige brug for en voksen hånd for at turde. Men øjnene strålede og stoltheden lyste ud af dem alle, når de klarede det.

Alle børn var forsynet med aktivitetskort, hvor de blev belønnet med et farvestrålende klistermærke, når de havde enten forsøgt sig med eller klaret aktiviteten. Børnene hyggede sig med at heppe på hinanden og begejstres, når kammeraterne var i ”kamp”.

Målet med OL-dagen var ikke, at der skulle kåres vindere - snarere at alle skulle have en oplevelse af at kunne en masse med deres krop – altså den utroligt vigtige følelse af at tage mod til sig og at mestre.

Arrangementet startede kl. 10 og sluttede kl. 13. Der var fælles opvarmning, musik og sang i starten og igen en fælles afslutning - styret af OL`s egne maskotter Frøen Froggy og en kanin.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.