OL-smuttere allerede før legene er i gang

Nationalitetsforvirring og elendige tilskuerpladser er nogle af de bommerter, der allerede har præget OL.

OL-smuttere allerede før legene er i gang

Selv om alt burde klappe ved årets OL, har legene allerede, før de er skudt officielt i gang, budt på flere smuttere. Alene onsdag blev OL scene for tre svipsere.

Værst så det ud, da fodboldkampen mellem kvinderne fra Nordkorea og Colombia blev mere end en time forsinket, fordi de nordkoreanske fodboldkvinder nægtede at gå på banen.

Deres hårdnakkede forsøg på at blive i træningsrummet skyldtes, at en kæmpe storskærm i Hampden Park viste billeder af de nordkoreanske spillere side om side med et sydkoreansk flag inden kampen.

- Det er tydeligvis en fejltagelse, vi vil undskylde over for holdet og den nationale olympiske komité, og der vil blive taget skridt for at sikre, at det ikke sker igen, lød det efterfølgende i en erklæring fra OL-arrangørerne.

Den undskyldning er ikke det eneste, som arrangørerne har måttet punge ud med.

Folkene bag OL har nemlig også tilbudt 5000 OL-tilskuere at få refunderet deres billetpenge til tilskuerpladser ved det olympiske svømmestadion, det såkaldte "Aquatics Centre".

Det skyldes, at en stor del af tilskuerne ikke vil få ordentligt udsyn til udspringernes 10-meter-tårn i arenaen.

Tilskuerne kan derfor få tilbagebetalt en billetpris på mellem 30 og 50 pund - eller det der svarer til mellem 285 og 475 kroner - hvis de returnerer deres billet.

Også Team GB, Storbritanniens OL-delegation, har klokket i det. Efter de britiske kvinder vandt over New Zealand i fodboldkvindernes åbningskamp, sendte Storbritannien nemlig en pressemeddelelse ud, der skulle hylde sejrskvinderne.

Som bekendt repræsenterer det olympiske hold både England, Wales, Skotland og Nordirland, men det havde delegationen tilsyneladende glemt.

E-mailens overskrift lød kort og godt: "De engelske kvinder er på vej".

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.