OL-spillere om afbud: Det er et nyt hold hver dag

Både Frederik Børsting og Mikkel Desler ærgrer sig over de mange afbud, der har ramt OL-truppen

Frederik Børsting ærger sig over de mange afbud til OL-landsholdet.  (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

Frederik Børsting ærger sig over de mange afbud til OL-landsholdet. (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

DANMARK:Afbud har haglet ned over det danske OL-landshold i den seneste tid, hvor truppen har ændret sig i ekspresfart for træner Niels Frederiksen.

Mens den lange række af profiler er faldet fra, har AaB’s Frederik Børsting og OB’s Mikkel Desler blot kunnet se til fra sidelinjen.

Mandag aften var de begge involveret i opgøret i Alka Superligaen mellem AaB og OB, der endte 2-2, og tirsdag morgen rejser begge spillere til Brasilien og slutter sig til den danske trup.

- Der er kommet den ene nyhed efter den anden, så det har været svært at finde ud af. Jeg har bare forberedt mig på, at vi ser, hvem der møder op derovre, og så spiller vi med dem, siger Mikkel Desler.

Også Frederik Børsting har fulgt med, mens det hele løbende har udviklet sig.

- Det er et nyt hold hver dag. Der er stadig mange gode spillere, men det er lidt sjovt. Nogle af udlandsprofilerne har meldt fra her i sidste øjeblik, og det er selvfølgelig ærgerligt. De fleste af dem kan noget ekstra, siger han.

- Jeg ved ikke, hvad grunden er, men der har været rigtig mange afbud, og jeg tror da, Niels (Frederiksen, red.) er lidt træt af at hente nye spillere ind hele tiden.

- Det er sådan, det nu engang er. Vi må være professionelle. Det er lidt sjovt at følge med i, men det er selvfølgelig også træls, at man kan sige fra så let, siger Frederik Børsting.

Det danske fodboldholds deltagelse ved OL har med de mange afbud fået mange kritiske og skeptiske kommentarer med på vejen. Forløbet er blevet kaldt en farce, men for Mikkel Desler er det bare med til at øge motivationen.

- Jeg kan forstå, hvorfor nogle har været skeptiske. Det har været en svingdør. Men sådan er det. Det har ikke kunnet være anderledes.

- Det er altid kvalificerede spillere, der kommer med. Der er nogle rigtig gode spillere, der har meldt fra, men vi må få det ud af det, som vi kan.

- Vi har haft en ambition om at gå videre fra puljen, men nu må vi se. Vi vil prøve at vise, hvad vi kan, og det kunne være fedt at lukke munden på dem, der skulle være skeptiske, slutter Mikkel Desler

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.