Oldemors køkken i Vildmoseporten

Vildmoseporten byder på smagsprøver på egnsretten fulling

Den gamle egnsret fulling kan man smage, når Vildmoseporten har juleåbent 1. december. Privatfoto

Den gamle egnsret fulling kan man smage, når Vildmoseporten har juleåbent 1. december. Privatfoto

AABYBRO:Er man til den gamle egnsret fulling så er der grund til at besøge Vildmoseporten lørdag 1. december. Da er der nemlig åbent i oldemors køkken.

I køkkenet er et par erfarne damer, som laver fullingen efter de gamle opskrifter og der plejer at være run på, for at få lov til at smage denne gamle egnsret. For to år siden havde centret besøg af ugebladet Hjemmet, der havde hørt om dette tilløbsstykke og de var ret imponerede over, at vi stadig gjorde hævd på denne ret.

Er man ikke til fulling, kan man være med alligevel, da der også er mulighed for at smage risengrød fra høkassen eller hvad med sirupslagkage eller friskbagte vafler.

For børn og andre kreative er der forskellige muligheder for at udøve sin kreativitet, og mange nyder at sidde lige så stille og lave julepynt uden at blive forstyrret af mobiltelefonen, og der er også mulighed for at fremstille sit eget lys og fremstille en flot juledekoration til at pynte i juletiden.

Man kan også lave sit eget rustikke reb til at lade kravlenisserne kravle i, og der er mulighed for at købe lodder i tombola.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst