Ole Andersen ny spidskandidat

Afløser Thomas Krog på SF’s liste til kommunalvalget

Ole Andersen - afløser Thomas Krog.

Ole Andersen - afløser Thomas Krog.

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Som ventet blev Ole Andersen mandag aften valgt som SF’s ny spidskandidat til kommunalvalget i Brønderslev Kommune. På mødet var der 100 procent opbakning blandt de fremmødte SF’ere.

Ole Andersen afløser Thomas Krog, der har valgt at trække sit kandidatur.

- Jeg er hamrende glad for, at vi med så kort varsel kan fremvise så kvalificeret en spidskandidat. Ole Andersen er kendt som et både ærligt og arbejdsomt menneske, der fra sin nuværende plads i byrådet kender kommunen, siger Helena Mosskov Starcke, formand for SF i Brønderslev Kommune.

- Som Ole Andersens særlige styrke fremhæver hun, at han er fremragende til at lytte til de mennesker han møder, og bruge det han hører til at udforme sine og SF’s ideer til en bedre kommune.

- Jeg er glad for, at der er 100 procent opbakning til mig og det jeg står for. Jeg har en bred politisk erfaring og med de seneste fire års byrådspolitik i bagagen er jeg parat til at rykke frem og gøre en endnu større forskel for borgerne i Brønderslev Kommune.

- Der er brug for udvikling samtidig med, at vi husker på, at ikke alle har de samme forudsætninger for at klare sig selv. Jeg er klar til opgaven, men har brug for din stemme og hjælp til at bringe et nyt og stærkt hold i Brønderslev Byråd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.