Nordjylland

Ole Henriksen får sit eget musikshow

Cremekongens liv bliver til en musikfortælling

Opsætningen med Ole Henriksen tager både fat i Ole Henriksens optimisme og i hans barske fortid. Arkivfoto: Henrik Bo

Opsætningen med Ole Henriksen tager både fat i Ole Henriksens optimisme og i hans barske fortid. Arkivfoto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:- Cremekongen Ole Henriksen, der stammer fra Nibe, er et livstykke proppet med optimisme, men med en barsk fortid. Og derfor får han nu sin helt egen opsætning "I love it - in Concert".

Det bliver ikke en musical men en fortælling om Ole Henriksens liv primært fortalt gennem sange fremført af kendte musicalnavne og Aalborg Symfoniorkester.

- Ole Henriksen er kendt for sin meget farverige personlighed, og nogen gange bliver han måske næsten en stereotyp. Vi vil gerne vise det menneskelige ved ham og den barske historie, han også har, siger Mathias Munch, der sammen med sine to kolleger i projektet Remulus, Claus Reenberg og Rasmus Lundgreen, har fået ideen til dette anderledes projekt.

"Det bliver en god dag"

Mathias Munch er kandidat i filmkomposition, mens hans kolleger i Remulus har erfaring med musikkomposition og som tekstforfatter. Og mandag 12. december samler de holdet bag den kommende opsætning for første gang.

Arkivfoto: Henrik Bo

Arkivfoto: Henrik Bo

Skuespillerne Caspar Phillipson og Christian Lund, der skal synge og spille rollerne som Ole Henriksen og hans partner Laurence Roberts, mødes med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus i Aalborg til de første spæde skridt i retning mod en opsætning. Målet er at indspille to sange om Ole Henriksen, "I Love it" og "Det bliver en god dag", som er de første sange til den forhåbentlige opsætning. Og publikum er selveste Ole Henriksen og Laurence Roberts - på Laurences’ fødselsdag.

Større opsætning på vej

- Det bliver en rørende og god dag, er jeg sikker på. Projektet betyder meget for Ole, siger Mathias Munch om de første armtag 12. december. Men det er endnu uvist, hvornår en færdig opsætning er klar - og hvordan det kommer til at se ud.

- Vi håber på at lave nogle opsætninger i byer som København og Aarhus, hvis interessen er for det. Men udgangspunktet bliver i første gang Aalborg og Nordjylland. For det er jo her, Ole Henriksen kommer fra og her, der er den største kærlighed til ham, siger Mathias Munch.

Der er endnu ikke en dato for de egentlige opsætninger om Ole Henriksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.