Olesen på højde med Woods

Danskeren på delt sjetteplads i Orlando

Thorbjørn Olesen gik en flot første runde. Foto: Scanpix

Thorbjørn Olesen gik en flot første runde. Foto: Scanpix

ORLANDO:Thorbjørn Olesen er efter de første 18 huller med helt fremme i førerfeltet af Arnold Palmer Invitational-turneringen i Orlando i Florida.

Den 23-årige dansker gik runden i tre slag under banens par og deler sjettepladsen i den stærkt besatte turnering med blandt andet verdensranglistens nummer to, Tiger Woods, der også brugte 69 slag, inden han var tilbage i klubhuset.

Tiger Woods kan med en sejr fortrænge Rory McIlroy fra ranglistens førsteplads.

Utilfreds Woods

Woods har syv sejre i turneringen på Bay Hill-banen og er forsvarende mester, men virkede ikke helt så skarp som sædvanlig på åbningsrunden.

- Jeg drivede ikke særlig godt. Jeg ramte ikke med jernene og havde dårlig kontrol med både slagenes længde og retning, siger Woods.

En enkelt eagle samt fire birdies - heraf de tre i træk - sikrede dog Woods en solid score trods en runde med tre bogeys.

Turneringen med en samlet præmiesum på 6,2 millioner dollar føres af englænderen Justin Rose, der brugte 65 slag på par 72-banen, foran amerikaneren John Huh med en score på 67.

Thorbjørn Olesen, der er den eneste danske deltager i turneringen, deler sjettepladsen med ni andre spillere./ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.