Olietyve tørlagde skole for varme

Olietanken var lige blevet fyldt. Men der var intet i.

Arkivfoto

Arkivfoto

STRANDBY: Overraskelsen var stor, da man fredag morgen på Strandby Skole måtte konstatere, at der ikke var mere varme at hente ved institutionens oliefyr. Men der var - desværre - en logisk forklaring:

Usandsynligt frække tyve var aftenen inden kørt ind på skolens område og havde tømt tanken. For 6.000 liter dieselolie.
- Den var lige blevet fyldt op torsdag. Så det kan være, at nogen er fulgt efter bilen, der fyldte olien på. Det er i hvert fald en mulighed, siger skoleleder Anne Mette Rasmussen.
Hun har svært ved at forstå, at der kan komme en bil og tømme tanken for olie uden at nogen har lagt mærke til det. Men sådan er det altså. Og hvem regner også lige med, at den slags kan ske?
- Nu har vi sikret tanken og sat videoovervågning op. Politiet siger, at tyve godt kan finde på at vende tilbage kort tid efter og tømme tanken igen. Og vi har heller ikke kommet så meget i den, fortæller Anne Mette Rasmussen.
Hun er ærgerlig over at skolens personale skal bruge tid og penge på at sikre olietanken. Også fordi at forsikringen ikke dækker.
- Det er et udendørs tyveri. ’Så vi må selv betale. Og det er ærgerlige penge at skulle af med i vores budget, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.