Olsen: Bendtner skal arbejde knaldhårdt

Den danske landstræner erkender, at Juventus bliver en hård opgave for angriberen

Morten Olsen vil ikke afvise, at han udtager Nicklas Bendtner til de næste landskampe, selv om han ikke har fået spilletid i Juventus. Foto: Keld Navntoft/Scanpix

Morten Olsen vil ikke afvise, at han udtager Nicklas Bendtner til de næste landskampe, selv om han ikke har fået spilletid i Juventus. Foto: Keld Navntoft/Scanpix

TORINO:Selv om Bendtner kun lige er skiftet til Torino-klubben og blot har siddet på bænken i en kamp, så ligner han højest et fjerdevalg i Juventus-angrebet - uden udsigt til fast spilletid lige med det samme.

Det kan bringe landsholdspladsen i fare, og det er noget, landstræner Morten Olsen er opmærksom på før VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien i oktober.
- Han skal arbejde knaldhårdt for at komme ind, og når han så får muligheden, så skal han bevise, at han er det rigtige indkøb i Juventus. Så det er op til ham selv.
- Vi skal ikke glemme, at han er kommet til et hold, der har succes. Det er mestrene, han er kommet til. Det ikke nemt at komme ind på et hold med succes, og som kommer fra et mesterskab, siger Olsen.
Før VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet tidligere i september sagde Olsen, at en karantæneramt Bendtner ikke ville være blevet udtaget uanset hvad. Og de udtalelser står han ved.

Knap så katagorisk

- Jeg plejer at sige, hvad jeg mener. Og det gjorde jeg også i det tilfælde. Han ville ikke have spillet vores kamp sidste gang. Det er helt sikkert.

- Han havde dårligt nok fået støvlerne på i Torino. Så det var udelukket, fastslår landstræneren.
Lige så kategorisk vil Olsen dog ikke være, hvis Bendtner ikke skulle få spilletid inden de næste vigtige landskampe.
- Jamen, så må vi tage det op. Det vil jeg ikke lægge mig 100 procent fast på. Vi tager det op hver gang, og vi handler ud fra det, vi tror, er det bedste, siger Olsen.
- Vi har erfaring med, at det handler om at have nogle spillere, som har fået spilletid. De skal spille kampe, og de skal være fysisk klar, understreger Olsen.
Bendtner skiftede til Juventus 31. august, og siden har Torino-klubben spillet tre kampe, hvor Bendtner har siddet på bænken i den ene uden at komme på banen.
Onsdag blev Bendtner siet fra den endelige trup på 18 spillere til Champions League-kampen ude mod Chelsea.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.