Olsen: Har aldrig tvivlet på Simon Poulsen

Landstræner Morten Olsen har aldrig tvivlet på Simon Poulsens defensive kvaliteter som venstre back.

Olsen: Har aldrig tvivlet på Simon Poulsen

Simon Poulsen er før blevet droppet som venstre back, når modstanderen ligesom i aftenens EM-kamp hedder Portugal med Cristiano Ronaldo og Nani på kanterne.

Men efter sin fine indsats i lørdagens 1-0-sejr over Holland ved EM er det svært at sætte Simon Poulsen på bænken, og landstræner Morten Olsen mere end antyder, at det heller ikke bliver tilfældet i aften.

- Jeg tror også, at du har set, at han defensivt ikke er så dårlig, siger landstræneren med henvisning til Simon Poulsens indsats mod blandt andre Arjen Robben i opgøret mod Holland.

Spørgsmål: Så Simon Poulsen er blevet en del bedre rent defensivt?

- Nej, jeg synes altid, at han har været god, men folk har altid fokuseret på, når han lavede fejl.

- Det var hans problem, men det var ikke noget, vi fokuserede på. Vi fokuserede på, at der var mange ting, han gjorde rigtigt - også defensivt, lyder det fra Morten Olsen.

I efteråret var det allroundspilleren Michael Silberbauer, der blev foretrukket som venstre back, da Danmark og Portugal mødtes i EM-kvalifikationen i Parken.

Silberbauer leverede en fremragende indsats i den danske 2-1-sejr, men en gentagelse bliver det altså formentlig ikke til.

Aftenens kamp i gruppe B spilles i ukrainske Lviv og begynder klokken 18. Vinder Danmark, er Morten Olsens mandskab meget tæt på at sikre sig en plads i kvartfinalen.

/ritzau/