Olsen kræver klasse i momentet mod Armenien

Landstræner Morten Olsen kræver mere skarphed, når Danmark på tirsdag skal møde Armenien i VM-kvalifikationen.

Olsen kræver klasse i momentet mod Armenien

En frisparksperle af Christian Eriksen og en fadæse af den georgiske målmand sørgede onsdag aften for en kneben dansk 2-1-sejr i testkampen over Georgien i Aalborg.

De to spektakulære mål af Eriksen og Nicklas Pedersen kunne ikke fjerne følelsen af, at det danske fodboldlandshold langt fra var overbevisende nok til, at Armenien kan besejres uden problemer i tirsdagens vigtige VM-kvalifikationsopgør.

- Vi må kigge os selv i spejlet. Det handler om klasse i momentet. Det er derfor, de koster 40-50 millioner, dem der sparker bolden ind hver gang, de får en chance, siger landstræner Morten Olsen.

Både Simon Poulsen, Andreas Cornelius og debutanten Martin Braithwaite havde chancerne til at bringe Danmark på sejrskurs i første halvleg, men skarpheden manglede.

- Vi gjorde det for svært for os selv ved ikke at score, når vi mod et kompakt spillende hold kom frem til flere flotte chancer.

- Så det var en af dem, vi skal udnytte og helst dem alle. Så kom vi i en situation, hvor vi igen kom bagud. Det var fint, at spillerne havde troen på det alligevel.

- Vi prøvede med forskellige midler at komme tilbage i kampen, og det var en anden måde, end da vi startede kampen. Men det må vi acceptere. Det handler om at vinde, siger Olsen.

Sejren sørgede Eriksen for, da Ajax-stjernen scorede til 2-1 få minutter før tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.