Olsen om endnu en Ankersen på holdet: En formspiller

Peter Ankersen har nu fået følgeskab af holdkammerat og tvillingebror Jakob Ankersen på landsholdet.

Olsen om endnu en Ankersen på holdet: En formspiller

Esbjergs højre side med tvillingerne Peter og Jakob Ankersen har i denne sæson drevet gæk med modstanderne i Superligaen og i Europa League.

Det blev sidstnævnte tirsdag belønnet for, da han for første gang blev udtaget til landsholdet, hvor højrebacken Peter Ankersen allerede er noteret for to kampe.

- Jakob er med, fordi han er en formspiller, og fordi han i længere tid har været på vores bruttoliste, siger landstræner Morten Olsen om midtbanespilleren.

- Han er virkelig i form nu, han er målsøgende, og han laver også sine mål i øjeblikket. Det må han også gerne gøre for os. Han passer i første omgang godt til den modstander, vi spiller mod først, nemlig Italien, siger Morten Olsen.

Italien er modstanderen i VM-kvalifikationen 11. oktober i Parken, fire dage senere gæster Malta Parken i den sidste gruppekamp.

Op til landsholdsudtagelsen har Jakob Ankersen offentligt undret sig over nogle af Morten Olsens dispositioner i forhold til landsholdet, men det har altså ikke haft konsekvenser for Jakob Ankersen.

- Vi har lavet en mærkelig udtagelse igen, sådan kan han se på det, siger Morten Olsen og tilføjer:

- Det er jo sådan, at hvis hold har succes, så kigger man måske mere på, at hvorfor har de succes.

- Og han er en af grundpillerne sammen med brormand og en Kian Hansen (Esbjergs forsvarsstyrmand, red.), som denne gang står standby, hvis det bliver nødvendigt. Og så viser det bare, at han gerne vil spille på landsholdet, det er pragtfuldt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.