Olsen overrasker med FCK-duo i startellever

Det var ventet, at Leon Andreasen ville starte inde mod Tjekkiet, men midtbanespilleren begynder på bænken.

Olsen overrasker med FCK-duo i startellever

Landstræner Morten Olsen har overraskende valgt at starte inde med FC København-spillerne Thomas Kristensen og Nicolai Jørgensen i aftenens VM-kvalfikationskamp mod Tjekkiet i Parken.

Dermed må Hannover 96-profilen Leon Andreasen og AaB-angriberen Nicklas Helenius tage plads på bænken. De var begge inde i billedet til en plads i startopstillingen.

Angriberen Nicolai Jørgensen begynder på pladsen helt i front, fordi Nicklas Bendtner er ude med en karantæne til kampen.

Den formstærke FCK'er er formentlig valgt frem for Helenius, fordi han er stærkere i hovedspillet og fylder lidt mere rent fysisk.

På midtbanen var det ventet, at Leon Andreasen efter en pause på over tre år på landsholdet ville indtage pladsen ved siden af William Kvist.

Men Morten Olsen har i stedet foretrukket Thomas Kristensen, som kender Kvist indgående fra deres fælles tid i FCK.

Der er også en tredje FCK-spiller i Danmarks startopstilling, men den var mere ventet. Lars Jacobsen indtager sin naturlige plads som højreback.

Der var lidt mere tvivl om, hvem der skulle spille pladsen som venstreback, og her endte Daniel Wass med at blive foretrukket frem for Jesper Juelsgaard.

Hele Danmarks startopstilling ser således ud (4-2-3-1):

Stephan Andersen; Lars Jacobsen, Simon Kjær, Daniel Agger, Daniel Wass; William Kvist, Thomas Kristensen; Dennis Rommedahl, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli; Nicolai Jørgensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.