Olsen: Simon Kjær har aldrig spillet bedre

Morten Olsen kalder Simon Kjærs indsats mod Tjekkiet for fejlfri, skarp og fokuseret. Han klikker med Agger.

Olsen: Simon Kjær har aldrig spillet bedre

Det er i de bageste rækker, Simon Kjærs primære opgaver ligger, når han er på banen for det danske fodboldlandshold, og derfor gav det heller ikke mange ridser i lakken hos landstræneren, at Kjær brændte foran tjekkernes mål i lørdagens 0-0-kamp

Morten Olsen bruger store ord om Simon Kjærs indsats.

- Jeg kan ikke huske, han lavede en eneste fejl. Han spillede velsagtens sin bedste landskamp nogensinde, siger Morten Olsen.

Simon Kjær har været genstand for en masse tumult i forbindelse med det netop lukkede transfervindue, hvor det trods både spiller og klubs ønske ikke lykkedes Wolfsburg at sælge Kjær.

Nu må han kæmpe for spilletid i den tyske klub, og Olsen lød lørdag ikke som en mand, der forstår, hvis Simon Kjær skal sidde på enten bænk eller tribune hver weekend det næste halve år i Bundesligaen.

- Hvis ikke han spiller i Wolfsburg, så har de nogle meget dygtige spillere, siger Olsen og roser Kjær for en både skarp og fokuseret indsats.

Også samspillet med Daniel Agger får ord med på vejen fra landstræneren.

- Selv om han hedder Agger, kan han ikke alt, det er der ingen, der kan. Det handler om at finde nogen, der kan komplimentere hinanden, det handler om at finde spillere, der klikker sammen.

- Det er som om, Simon Kjær og Daniel Agger gør hinanden bedre, og det er egentlig det, fodbold handler om, siger Morten Olsen.

Også Christian Eriksen får roser. Ajax-spilleren har efter en fantom-start på det danske landshold haft svært ved at leve helt op til de tårnhøje forventninger. Blandt andet fik han en del kritik i forbindelse med sommerens EM-slutrunde.

Efter en længere sommerferie end normalt for Eriksen, var der ros fra chefen efter kampen mod Tjekkiet.

- Han var mere skarp og mere frisk, det var positivt, selv om han render med nummer 17 i røven hele tiden (Tomás Hübschman, red.). Gode vendinger og tempodriblinger, det var fint, siger Morten Olsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.