Fodboldlandsholdet

Olsen tester Cornelius på toppen

Landstræneren afslørede sine planer under tirsdagens træning

Andreas Cornelius ligner landsholdets spydspids mod Tjekkiet på fredag. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Andreas Cornelius ligner landsholdets spydspids mod Tjekkiet på fredag. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

MARBELLA:Andreas Cornelius, Nicolai Stokholm og Simon Poulsen bejler kraftigt til en plads i startopstillingen på fredag mod Tjekkiet.

Trioen var alle at finde på a-holdet, da landstræner Morten Olsen inddelte sine spillere i to hold under tirsdagens regnvåde træning i Marbella.

Cornelius lå helt på toppen og ligner en seriøs kandidat til at spille Nicklas Bendtners normale plads i den vigtige VM-kvalifikationskamp.

Bendtner er ikke med - dels på grund af en skade, og derudover har han fået en tænkepause fra landsholdet på grund af spirituskørsel.

Da William Kvist har karantæne til fredagens opgør i Tjekkiet, er det også et åbent spørgsmål, hvem der skal overtage Stuttgart-spillerens plads ved siden af Niki Zimling på den defensive midtbane.

Her havde Morten Olsen under tirsdagens træning valgt at satse på rutinerede Nicolai Stokholm fra FC Nordsjælland.

På positionen som venstreback havde landstræneren valgt Simon Poulsen, der er mødt op uden mange kampminutter i benene. Sampdoria-spilleren har stort set ikke spillet i 2013 i sin italienske klub.

Schmeichel på mål

Morten Olsen havde på forhånd talt om, at Daniel Agger måske kunne blive skubbet ud som venstre back, men det bar træningen ikke præg af.

I målet for a-holdet stod Kasper Schmeichel, der fik sin landsholdsdebut for halvanden måned siden i testnederlaget på 0-3 i Makedonien. Evians reservemålmand Stephan Andersen vogtede b-holdets mål.

Da Kris Stadsgaard fra FC København stod over træningen betød det, at FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen agerede midterforsvarer på b-holdet./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.