Sport

Olsen udtager Jannik Vestergaard

Forsvarsspilleren fra Werder Bremen er denne gang kommet gennem nåleøjet

Foto: Ralph Orlowski/Scanpix

Foto: Ralph Orlowski/Scanpix

BRØNDBY:Landstræner Morten Olsen er ikke en mand, der lader kritik fra fans, eksperter, medier eller spillerne afgøre, hvad han skal gøre, sige og mene.

Og det er da heller ikke kritik og undren i forbindelse med den seneste landsholdssamling, der har fået Olsen til at udtage Werder Bremens forsvarsspiller Jannik Vestergaard til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Portugal.

- Det er ikke på grund af den debat eller det pres fra jer eller fra nogle andre. Det er fordi, vi mener, at han med de kvaliteter, han har, ville passe bedst til den her kamp.

- I de seneste kampe mente vi ikke, det var tilfældet. Det er et valg, vi må gøre hele tiden. Vi har set alle Werder Bremens kampe, forklarer Olsen.

Den tidligere U21-anfører var ikke udtaget til de seneste 0-0-kampe mod Albanien og Armenien, men nu er han med i truppen mod Portugal og Frankrig.

Vigtigst er Portugal-kampen, som gælder point i EM-kvalifikationen, mens kampen mod de kommende franske EM-værter er en testkamp.

Olsen har denne gang set bort fra Kian Hansen, som har været skadet i de seneste kampe for sin klub FC Midtjylland.

Valgt fra i forhold til sidst er Pione Sisto og Andreas Christensen, mens profilen Christian Eriksen er med igen, efter han er kommet sig over den knæskade, der holdt ham ude af kampene mod Albanien og Armenien.

- Vi er glade for, at Christian Eriksen er med igen, og at Simon Kjær hurtigt kom sig, siger Olsen om Kjær, der blev skadet i den seneste landskamp.

- Og vi er glade for, at Simon Poulsen er med igen. Han spillede en forrygende kamp mod Serbien, hvorefter han desværre blev skadet, siger Olsen.

Daniel Wass er med i truppen til den vitale kamp torsdag i næste uge i Portugal, og landstræneren oplyser, at Celta Vigo-spilleren er i spil som både back og på midtbanen. Wass har tidligere primært været brugt som back i landsholdsregi.

Olsen har udtaget 23 mand, men han udtager eventuelt to-tre spillere mere senere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst