Om det regner eller stormer så skal der fiskes

Ved Skagen Havfiskefestival går man på havet, om det så er stormende kuling. I år var 40. år i træk for festivalen, og 85 var med til vands og 140 til fest til lands

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:I weekenden var der masser af fint fiskeri på havet, da Skagen Havfiskefestival blev afviklet. Lørdag kunne man sejle halvanden time ud for at fiske på Herthas flak, men søndag holdt de 85 deltagere i de seks både sig til kystnært fiskeri, da det blæste op til 13 sek. meter i stødene.

Det fortæller formanden for Skagen Havfiskeklub Mette Stenbroen. Den lokale klub havde selv 39 deltagere. Der deltog også 12 nordmænd i arrangementet.

- Lørdag aften var der jubilæumsfest med 140 deltagere, og vi havde blandt andet inviteret skipperne med, oplyser Mette Stenbroen.

Fiskefestivalen havde i år 40 års jubilæum, og arrangørerne havde sat alle sejl til for at lave et flot arrangement.

- Vi er superstolte af at vi har kunne holde havfiskefestival i så mange år i træk, og da vores medlemmer selv er ude at fiske, er vi så heldige, at have en række frivillige med, som bliver på land og hjælper os, siger Mette Stenbroen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden