Om få måneder er det slut

180 ansatte mister om kort tid deres job på Martin - onsdag var virksomheden vært for en job- og uddannelsesmesse

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:I august stod det klart, at Harman, der ejer Martin Professional i Frederikshavn, samler deres produktion i Ungarn.

Dermed mister 180 ansatte deres job, og onsdag var Martin Professional vært for en job- og uddannelsesmesse.

Lokale virksomheder, vikarbureauer, og uddannelsesinstitutioner var kommet på besøg hos Martin, og de ansatte kunne lade sig inspirere af nye jobmuligheder.

Klaus Sørensen har været ansat på Martin i 18 år, mens hans forlovede, Joan Christensen, har været på virksomheden i 17 år.

Nu går de en uvis fremtid i møde, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at Klaus Sørensen har været bitter over baggrunden for lukningen.

- Martin har været en rigtig god arbejdsplads - også socialt. Der bliver i høj grad taget hensyn til de ansatte, og jeg er da bitter over, at man uden videre kan lukke en sund og velkørende virksomhed, siger Klaus Sørensen, der dog er optimist med hensyn til fremtiden.

- Oprindelig er jeg uddannet kok. Men jeg er fleksibel, og lige nu har alt interesse, siger Klaus Sørensen, der på messen fik gode råd og vejledning med henblik på job og uddannelse.

Charlotte Kruse er HR Manager hos Martin Professional, og hun håber, at onsdagens messe kan være med til at hjælpe de mange ansatte på virksomheden.

- Jeg håber, at de får udbygget deres netværk og måske også får en jobsamtale, siger Charlotte Kruse.

Hun oplyser, at flere af de ansatte allerede har fået nyt job, mens andre stopper 1. januar.

Men hovedparten af medarbejderne fortætter med at arbejde nogle måneder ind i det nye år, indtil det endegyldigt er slut.

Charlotte Kruse fortæller, at det endnu ikke er klarlagt, hvad der skal ske med den markante og store bygning på Niels Bohrs Vej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.