Ombejlet FCK'er bliver gerne lidt endnu

Bryan Oviedo behøver ikke et klubskifte i dette transfervindue. Succes med FCK i Europa prioriteres højt.

Ombejlet FCK'er bliver gerne lidt endnu

Drømmen om at spille Champions League-gruppespil er medvirkende til, at FC Københavns venstre back Bryan Oviedo ikke har travlt med at skifte klub i det nuværende transfervindue, selvom flere europæiske klubber angiveligt kigger på ham.

- Det er meget vigtigt for mig at kunne få muligheden for at spille med i gruppespillet i Champions League.

- Jeg forsøger hele tiden på at spille bedre og bedre, så de store europæiske hold vil kigge på mig, men jeg ved også, at jeg skal forbedre mig, og i min udvikling vil en tur i Champions League-gruppespillet være godt.

- Så jeg vil gerne blive her i FCK og forsøge at nå til gruppespillet. Derefter kan vi så begynde at tale om, hvad der er det rigtige at gøre for mig og min familie, siger costaricaneren.

Han har kontraktudløb med FCK om et år, så hvis københavnerne vil tjene store penge på Oviedo, skal han sælges nu. Senest er han rygtet til engelske Everton.

I kampen om at komme med i Champions Leagues gruppespil spillede FCK onsdag aften 0-0 i Parken mod Club Brugge i tredje kvalifikationsrunde.

Der er returkamp i Belgien 8. august, og vinderen går videre til playoff-runden, hvor der skal spilles om pladser til gruppespillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.