Nørresundby

Omfattende vejarbejde påbegyndt

Længerevarende vejarbejde på Østerbrogade i Nørresundby er startet. Det vil påvirke trafikken i mindst et år

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Lars Pauli

NØRRESUNDBY:Så kom dagen, hvor fra mange bilister, der kører gennem Nørresundby, formentlig vil forbande vejarbejde langt væk. Det længerevarende og omfattende vejarbejde på Østerbrogade, som Aalborg Kommune har taget tilløb til de seneste måneder, blev mandag påbegyndt, og det vil påvirke trafikken i mindst et år.

Østerbrogade skal klima- og trafiksikres, og det indebærer nye og større kloakrør, separatkloakering, renovering af lyskryds og trafikreguleringer samt udskiftning og renovering af diverse ledninger og kabler til vand, gas, fjernvarme, bredbånd og telefoni.

Arbejdet vil i uge 30 og dele af uge 31 foregå i timerne fra 18 til 07, oplyser kommunen på sin hjemmeside. Man regner i øvrigt med, at arbejdet tidligst vil stå færdigt i juni 2017.

Vejarbejdet har desuden indvirkning på de personer, der benytter bussen. Busstoppestedet på Østerbrogade for busser, der kører i nordlig retning, er allerede blevet flyttet til en ny placering nord for enghavevej - cirka 100 meter længere nord på ad Østerbrogade. Det samme vil gøre sig gældende fra 1. august for busstoppestedet for busser, der kører i sydlig retning.

Aalborg Kommune vil løbende give mere information om vejarbejdet her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.