Omstridt Arsenal-anfører bliver droppet lørdag

Granit Xhaka er droppet til Arsenals kamp lørdag i Premier League efter anførerens opførsel i søndags.

Arsenal-anfører, Granit Xhaka, har gjort sig upopulær.

Arsenal-anfører, Granit Xhaka, har gjort sig upopulær.

LONDON:Arsenal-anfører Granit Xhaka kan sætte sig med fødderne oppe, når Arsenal lørdag møder Wolverhampton på hjemmebane i Premier League.

Den 27-årige schweizer er droppet til kampen efter en uge med ballade, i kølvandet på at Xhaka for en uge siden gjorde sig upopulær blandt mange af klubbens tilhængere.

Manager Unai Umery bekræftede fredag, at han har valgt at se bort fra sin anfører til lørdagens opgør. Det gjorde spanieren også, da Arsenal i ugens løb spillede i Liga Cuppen.

- Jeg har ikke i tankerne, at han skal spille lørdag. Han skal ikke spille, for vi skal fokusere 100 procent på kampen nu.

- Han har sagt undskyld til tilhængerne og alle andre, og nu må vores fokus være på lørdagens kamp. Vi skal ud og træne nu (fredag, red.), og han er ikke i mine tanker, siger Unai Emery fredag på et pressemøde ifølge AFP.

Udmeldingen kommer, efter at Granit Xhaka i søndagens hjemmekamp mod Crystal Palace gjorde sig ekstremt upopulær. Da han blev udskiftet buhede publikum, og Xhaka svarede tilbage ved at tage hånden op til ørerne og appellere til højere buhråb.

Da han var gået ud over sidelinjen, rev han Arsenal-trøjen af og gik direkte i omklædningsrummet.

Efter kampen meddelte Emery, at der internt i Arsenal skulle være en dialog om episoden, og om hvorvidt Xhaka stadig kunne være klubbens anfører.

Flere fans har krævet, at Xhaka får frataget sit job som anfører.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.