Ond grusånd sender Wozniacki ud af French Open

Caroline Wozniacki er færdig i French Open efter nederlag i to sæt til tyskeren Julia Görges i anden runde.

Ond grusånd sender Wozniacki ud af French Open Foto: POLFOTO/AP

Ond grusånd sender Wozniacki ud af French Open Foto: POLFOTO/AP

Anden runde blev endestationen for Caroline Wozniacki i årets French Open, da danskeren tabte til sine onde grusånd Julia Görges, som er nummer 72 på verdensranglisten.

Den 26-årige tysker havde vundet de to spilleres to tidligere opgør på grus, og med sejr på 6-4 og 7-6 (7/4) sikrede hun sig et grushattrick mod Wozniacki. Dermed står der nu 4-4 i indbyrdes opgør mellem de to spillere på tværs af alle underlag.

Caroline Wozniacki fik ellers en god indledning på kampen, hvor hun allerede i Julia Görges første serveparti tilspillede sig fem breakbolde.

De blev alle misbrugt, men i tyskerens næste serveparti kom så det break, der gav Wozniacki en 3-1-føring, og hun virkede i god kontrol.

Görges slog dog omgående tilbage. En fejldom frustrerede danskeren, som begik et par uprovokerede fejl, og det tændte Görges. Hun brød tilbage og tog fire partier i træk til 5-3.

Det gode spil var væk for Wozniacki, som i stedet virkede irriteret og lettere modløs, og Julia Görges kunne med et blankt serveparti snuppe første sæt med 6-4.

Den danske verdensfemmer fulgte fint med på tavlen i starten af anden sæt, hvor begge spillere holdt serv. Men duellerne var domineret af Görges, som til tider kostede rundt med danskeren, som virkelig fik grus under skoene.

Hun kæmpede for at holde egen serv og var sjældent i nærheden af breakbolde i Görges ditto.

Wozniacki var med til 3-3, hvorefter Julia Görges brød rent, og timeglasset for deltagelsen i årets French Open begyndte at rinde ud for danskeren.

Men hun fandt sin velkendte fighterevne frem og udnyttede omgående et par tyske fejl til at bryde tilbage til 4-4, hvorefter hun selv servede sig foran 5-4.

Desværre for danskeren faldt hendes spil igen i niveau, og i egen serv ved 5-5 blev hun brudt. Görges fik dog gummiarm, da hun kunne serve sejren hjem ved 6-5, og så måtte andet sæt afgøres i tiebreak.

Her viste Görges sig at have de stærkeste nerver. Nede 3-4 i tiebreaken tog tyskeren fire bolde i træk og sikrede sig avancement til tredje runde med sejren i to sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.