One Direction: Vores mødre er ikke glad for tusserne

Selvom deres mødre kan være pinlige og irriterende, erkender One Direction, at de er glade for deres støtte.

One Direction: Vores mødre er ikke glad for tusserne

Det er ikke nogen hemmelighed, at Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles og Niall Horan - bedre kendt som det britiske boyband One Direction - alle har en kærlighed for tatoveringer.

Men selvom deres meget bramfri manager, Simon Cowell, tilsyneladende ikke har noget problem med det, så er deres mødre ikke nær så positive over for de mange tusser.

- Min mor gik helt amok over hele ideen med at få tatoveringer, fortæller Liam Payne ifølge femalefirst.co.uk, da gruppen gæster det britiske tv-show "Daybreak".

- Simon (Cowell, red.) har ikke sagt noget. Men vores mødre er meget "måske er det ved at blive lidt i overkanten", tilføjer Zayn Malik.

De fem teenageidoler erkender dog, at selvom mødrenes bekymringer kan være irriterende til tider, så er de også utrolig taknemmelig for den støtte, de får fra dem til koncerter.

- Det er virkelig dejligt at kigge ud over publikum og se sin familie. Uanset hvor pinlige de opfører sig. Selv hvis de står på stolene og danser, så er det faktisk lidt sejt, erkender Zayn Malik.

Liam Payne forklarer, at hans mor er så stolt, at hun endnu ikke helt har forstået, at han er blevet berømt.

- Min mor græder hele tiden. Hun har helt bogstaveligt grædt non-stop, siden vi startede for to og et halvt år siden, fortæller han.

Men ifølge Louis Tomlinson skulle deres mødre ikke nyde godt af at blive inviteret op på scenen. De ville nemlig ikke vide, hvor de skulle gøre af sig selv.

- Vores mødre vil helt sikkert skide i bukserne af skræk, hvis vi hev dem op på scenen, fortæller han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.