Open Air i Løgstør rykkes til juni

Årets koncert gav et underskud på 5.000 kr. - nu vil arrangørerne prøve noget nyt

Løgstør Open Air med blandt andre Burhan G., Brithe Kjær og Poul Krebs.

Foto Lars Pauli/Nordjyske Medier

mobil 20804960

Løgstør Open Air med blandt andre Burhan G., Brithe Kjær og Poul Krebs. Foto Lars Pauli/Nordjyske Medier mobil 20804960

LØGSTØR:Arbejdsgruppen bag Løgstør Open Air har efter flere års overvejelser besluttet at flytte koncertdagen til tidligere på året - nærmere bestemt til lørdag d. 1. juni 2019.

Dette sker efter evalueringen af årets koncert, hvor ca. 1.800 gæster fandt vej til den hyggelige festplads i midten af Christiansminde skoven.

- Vi håber, at vi ved at flytte arrangementet frem på året, vil kunne tiltrække flere gæster, da vi dermed ikke ligger lige efter sommerferien og i øvrigt allersidst i rækken af diverse festivaler og andre gode arrangementer i nærområdet, lyder det fra arbejdsgruppen i en pressemeddelelse.

Gruppen oplyser samtidig, at resultatet af årets koncert bliver et lille underskud på 5.000 kr.

- Vi er selvfølgelig super ærgerlige over, at den store arbejdsindsats, som alle de frivillige hjælpere har ydet før, under og efter koncerten, ikke kaster en belønning af sig, i form af et økonomisk afkast til Løgstør Idrætsforening, lyder udmeldingen.

- Vi er dog glade for, at vi har været i stand til at betale alle vores regninger og at vi trods alt har genereret ca. 270.000 kr. til Løgstør Idrætsforening over en 4-årig periode.

- Løgstør Open Air er et stort aktiv for vores by og det er fantastisk at opleve den opbakning, der er fra vores sponsorer. Vi har allerede været i kontakt med mange af vores trofaste sponsorer og dem vi har nået at tale med, har alle bakket op om vores beslutning. Uden deres støtte og hjælpen fra de mange frivillige var det ikke muligt at afvikle et så stort arrangement i byen, lyder det fra gruppen.

Arbejdet hen imod næste års koncert i juni er allerede i fuld gang og de første kunstnere er booket. Offentliggørelsen af disse vil begynde inden længe, hvor også billetsalget starter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.