Løgstør

Open Air vender tilbage næste år

Slutfacit efter mini-festival i Løgstør i august blev et plus på 105.000 kroner

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Stine Bramsen var et af de navne, som i august var med til at trække 2100 festivalgæster til Løgstør Open Air i Christiansmindeskoven. Arkivfoto: Lars Pauli

LØGSTØR:Vejret var ikke det bedste - og Johnny Madsen måtte melde afbud med en dårlig ryg.

Alligevel er det - helt overordnet - med et smil på læben, koncertarrangørerne i Løgstør tænker tilbage på sensommerens Løgstør Open Air i Christiansmindeskoven.

Efter at festival-regnskabet er gjort op, bliver der et overskud på 105.000 kroner tilbage til Løgstør Idrætsforening, som står bag Løgstør Open Air, og det positive resultat vækker selvfølgelig glæde. Både i den lokale fodboldklubs bestyrelse men ligeså meget i arbejdsgruppen bag koncerten.

- Vi er rigtig glade for, at vi igen i år kan præsentere et overskud, som kan gøre gavn i Løgstør Idrætsforening, siger Jimmy Støttrup på vegne af den seks mand store arbejdsgruppe, som udover det flotte resultat også hæfter sig ved den gode stemning, som prægede koncertdagen.

- Vi har nogle helt fantastiske rammer i Christiansmindeskoven, og overalt hvor man kom på pladsen var der en hyggelig og positiv stemning, vurderer han.

Årets udgave af Løgstør Open Air samlede i alt cirka 2100 festivalgæster, som på beundringsværdig vis formåede at holde humøret højt, selv om regnen silede ned indtil midt på eftermiddagen.

Allerede nu er Open Air-arbejdsgruppen i Løgstør i fuld gang med forberedelserne frem mod næste års koncert, som er programsat til lørdag 19. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.