Brønderslev

Open by Night i Brønderslev

Handelschef melder om en god aften med mange mennesker - bazar er kommet for at blive

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kim Dahl Hansen

BRØNDERSLEV:Fredag aften stod den på Open by Night med taxfree shopping i Brønderslev, og det havde trukket godt med mennesker til byen, fortæller handelschef Lars Bisgaard, der sent fredag kaldte arrangementet for en succes.

- Det er gået rigtigt fint. Jeg har lige snakket med mandelmanden, han er en vigtig indikator på, at folk har brugt deres penge, og han har haft den bedste aften i fem år, fortalte Lars Bisgaard.

Mandelmanden er at finde midt i byen med brændte mandler og tilhørende duft i gaden.

I Bredgade havde man som noget nyt lavet en bazar og loppemarked for at skabe noget liv.

- Det gik rigtigt fint, så det laver vi igen til kommende Open by Night, fortalte Lars Bisgaard, der også har fået gode tilbagemeldinger på det nye initiativ fra nogle af butikkerne i Bredgade.

Vejret var også med arrangementet med et tørt og behageligt klima.

Næste planlagte Open by Night i Brønderslev er Open by Xmas 23. november.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.