Frederikshavn

Open by Night med palmer og shopping

På fredag rykker palmerne ind i gågaden og Michael Hardinger Band spiller på Fisketorvet

Gør klar til årets store fest i Frederikshavn, som foregår på fredag.

Gør klar til årets store fest i Frederikshavn, som foregår på fredag.

FREDERIKSHAVN:Fredag 1. juni er der Open By Night i Frederikshavn, som har fået overskriften: "Årets Hyggeligste Palmefest".

Nogle af palmerne er nemlig rykket ind i gågaden for at skabe den helt rigtige stemning, ligesom palmerne bliver et tema flere steder i byen i løbet af dagen.

Dan Kobberup, handelschef i Frederikshavn, konstaterer, at både FREDERIK og byens handlende har skruet op for ambitionerne til dette års Open By Night, hvor butikkerne holder åbent til klokken 23.00.

Som et af de helt store trækplastre kan nævnes Hardinger Band, som fra klokken 22.15 optræder på scenen ved Fisketorvet med deres Shu-bi-dua show.

Festen begynder dog allerede klokken 14.00, og herefter går det derudad med forskellige former for underholdning.

Hardinger Band kommer og giver en gratis koncert på Fisketorvet fredag aften.

Hardinger Band kommer og giver en gratis koncert på Fisketorvet fredag aften.

I løbet af dagen bliver der i det hele taget mulighed for at høre masser af musik - lige fra sprøde sommerhits til Fladstrandskoret og The Firebirds.

Det er også værd at nævne, at byens restauranter har lagt stor vægt på udeservering, hvilket smager lidt af sydlandsk stemning.

I den forbindelse holder Palmebaren på Fisketorvet i øvrigt åben helt til midnat, ligesom Open By Night for eksempel også byder på helstegt pattegris, grillede skumfiduser eller hvad med smagsprøver og gode tips fra køkkenchefen på Color Hotel Skagen, Allan V. Jensen.

Børnene er der selvfølgelig også tænkt på, og blandt andet lege, hoppeborg, ansigtsmaling samt opvisning i børnedans er på programmet.

Open By Night er et af mange arrangementer i år, hvor handelsstandsforeningen iværksætter nogle ekstra tiltag for at synliggøre Frederikshavn, så byen ikke går i stå.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst